Είστε σίγουροι ότι η γείωση που τοποθετήσατε εχθές υπάρχει και σήμερα?

Εσείς θα τοποθετούσατε στο σπίτι σας ή στις εγκαταστάσεις σας ηλεκτρόδια που δεν είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ισχυόντων προτύπων, μόνο και μόνο επειδή είναι πιο φθηνά? Σίγουρα όχι! Μην ξεχνάτε όμως ότι και η ζωή των πελατών σας έχει την ίδια ακριβώς αξία με τη δική σας ζωή.

Δείτε την έρευνα που πραγματοποιήσαμε το 2015, 16 χρόνια μετά μία παλιότερη έρευνα που έγινε το 1999. Τι έδειξε η έρευνα του 2015; Από τους 7 εμπορικότερους τύπους ράβδων γείωσης μόνο η ράβδος της ΕΛΕΜΚΟ ικανοποιεί ΟΛΕΣ τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 62561-2

Δείτε την προηγούμενη έρευνα που είχαμε πραγματοποιήσει το 1999 βάσει του προ-προτύπου pr-ΕΝ 50164-2 και αφορούσε μόνο τη δοκιμή διάβρωσης. Τι είχε δείξει η έρευνα του 1999 ; Από τους 7 εμπορικότερους τύπους ράβδων γείωσης μόνο η ράβδος της ΕΛΕΜΚΟ ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του προ-προτύπου.

Δείτε σε μορφή παρουσίασης αναλυτικά τα στοιχεία της Έρευνας 2015 και τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν βάσει των απαιτήσεων του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 62561-2:2012 .

γιατί η «ποιότητα» για την ΕΛΕΜΚΟ δεν είναι μια απλή λέξη που χρησιμοποιούμε για επικοινωνιακούς λόγους. Είναι ουσία, είναι πίστη στις αρχές μας, είναι επαγγελματισμός, είναι ηθική υποχρέωση απέναντι στους πελάτες μας.

Και μια μικρή ιστορική αναδρομή γιατί πολλά έχουν αλλάξει από το 1999 μέχρι σήμερα (νέα έρευνα).

 
 
 
link image link image link image link image spacer image
           Copyright © ΕΛΕΜΚΟ ΑΒΕΕ. All rights reserved.